vrijdag 24 augustus 2018

Dag 8: Vrijdag 24 augustus: Inpakken, instappen, in de file!

Deze fantastische week zit er weer op :( 

We begonnen onze laatste dag met het verder opruimen van de kamers en het maken van de valiezen, maar dankzij ons goeie teamwerk stonden we in een mum van tijd klaar om te gaan ontbijten. We hielpen met het inladen van de bus en maakten nog enkele leuke groepsfoto’s! 

Rond 10:30u begon onze terugreis. Gelukkig maakten we eerst nog een tussenstop bij het Kröller-Müller Museum. We waren alvast onder de indruk van de mooie werken die in het museum te zien waren en van de leuke beeldentuin waar we wat in rondwandelden. 

Daarna was het tijd om écht naar huis te gaan. Sommigen konden niet wachten om hun mama en papa terug te zien, anderen waren al druk bezig met het overtuigen van het bestuur om volgend jaar twee weken op kamp te gaan. We raakten opnieuw veilig thuis dankzij buschauffeur Jean-Marie en verlangen nu vooral naar ons eigen bedje. Het moeilijkste moment van de avond was natuurlijk afscheid nemen van al onze vrienden, maar geen nood want we zien elkaar volgende week terug op de repetitie. 

Tot volgend jaar! X 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten