maandag 20 augustus 2018

Dag 4: maandag 20 augustus: fietsen, fluffy aapjes en frietjes

Weer een dag voorbij!

Deze ochtend mochten we tot 8u30 blijven liggen in ons bed, maar toch stonden sommigen nog met kleine oogjes aan het ontbijt :). We maakten, nadat we lekker hadden ontbeten, ons lunchpakket om deze middag in Apenheul op te eten.

Met de fiets vertrokken we in drie teams richting het apenpark. Na veel wegomleggingen en op en neer fietsen bereikten we Apenheul. Met reuzehonger begonnen we aan onze pistolets (witte bollen en vloerkadetten). Daarna begon ons wild avontuur tussen de verschillende apen. We genoten van de schattige diertjes, maar schrokken toch af en toe wel eens toen er eentje boven ons hoofd aan het slingeren was of zelfs in onze handen beet. Na een leuke namiddag begon de lijdensweg terug naar het Kamphuis. Gelukkig was het laatste deel eentje zonder wegomlegging en veel bergaf. We hebben vandaag toch een mooie 30km afgelegd!

Daar er nog veel vlees over was van de barbecue werden enkele hapjes geserveerd om de grootste honger al te stillen. Ondertussen begonnen Manuel en Griet de frietjes alvast voor te bakken. Dankzij de sponsoring van Agristo mochten we deze avond dus van overheerlijke frietjes genieten! Smullen maar! We genoten nog van een spelletjesavond en gingen op tijd naar bed om de spieren te laten te rustig.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten