zondag 19 augustus 2018

Dag 3: zondag 19 augustus: WAP en wandelen

Hier zijn we weer!

Deze ochtend zongen we voor het eerst in onze carrière in een gereformeerde protestantse kerk. Een speciale ervaring, want hier zingen ook de bezoekers luid mee. Jullie kunnen er nog iets van leren :). Jullie kunnen een filmpje van ons zangtalent op Facebook terugvinden: Gereformeerde Kerk Garderen.
Ook de fietsen werden voor het eerst benuttigd en ze brachten ons veilig waar we moesten geraken.

Deze middag was een culinair hoogtepunt. We vulden onze buikjes met overheerlijke WAP. Er werd meer dan een keer aangeschoven, de koks draaiden overuren. Ook vandaag werd een challenge gespeeld voor 'Homo Universalis'. De opdracht van vandaag was zo snel mogelijk een artikel uit het Aldi-boekje vinden. Heeeeel spannend, maar jammergenoeg vielen ook vandaag enkele leden uit de wedstrijd.

Daarna keken we heel hard uit om ons te amuseren in het zwembad, maar aangezien het wat fris was om buiten te zwemmen, wijzigden we de plannen en werd het 'de-niet-zin-in-wandelen-wandeling'. Niet iedereen was even enthousiast, maar Silke en Emmely hadden het uiteindelijk voor het zeggen. Na twee uur op stap kwamen we tot de conclusie dat iedereen zich toch geamuseerd had! Vooral de lekkere tussendoortjes hebben gesmaakt.

Voor Carmen is het morgen terug tijd om te gaan werken. We maakten een erehaag omdat we zo blij waren dat zij, Elena en Arthur erbij waren.

De avond was het leukste moment van de dag. Voor de -16-jarigen werd een filmavond georganiseerd. Na stemming werd voor 'Trolls' gekozen, het werd een gezellige avond. De +16-jarigen hebben een stapje in de wereld gezet. Met veel gelach, gebabbeld en wat drankjes amuseerden we ons in een lokaal restaurantje.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten