donderdag 23 augustus 2018

Dag 7: Donderdag 23 augustus: fun, flensjes en finale

De voorlaatste dag al...

We startten de dag met het 'Go IV' spel van Emma en Leonie. Verdeeld in vier teams speelden we verschillende spelletjes om het groepsgevoel te versterken. We losten raadsels op, legden een parcours af en speelden honkbal. Team geel I en team rood II waren de uiteindelijke winnaars.

We vulden onze maagjes met lekker eten en maakten ons dan klaar om naar 'Holle Bolle Gijs' te wandelen. In dit pannenkoekenhuis aten we overheerlijke pannenkoeken. We konden kiezen tussen naturel, kaas-, spek- en appelbeleg. Daarna wandelden we terug naar ons kamphuis, weliswaar met een kleine omweg want voor Luc is het nooit ver genoeg :). EĆ©nmaal aangekomen begonnen we meteen met het maken van onze valiezen. Met wat geduld raakte alles weer in de valies en konden we opnieuw de vloer in onze kamers zien.

De lekkerste maaltijd van deze week was voor vanavond, namelijk macaroni met ham en kaas! Toen was het tijd om ons stressgehalte naar het hoogste niveau te brengen want we speelden de finale om onze "Homo universalis" te vinden. We begonnen met de overgebleven 13 leden en eindigden met Sien, Birte en Roan die mochten strijden om de beker. Na een ultra-spannende finale waarin een zo hoog mogelijke toren van Domino blokjes werd gemaakt, was het Roan die met de overwinning ging lopen!
Hierbij ook nog enkele foto's van de afvallers van Homo universalis.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten