vrijdag 17 augustus 2018

Dag 1: Vrijdag 17 augustus: Speeddaten en Spaghetti

Dag ouders!

Onze eerste dag op kamp is een feit! Ondanks de file was het toch een leuke busreis en dankzij buschauffeur Jean-Marie zijn we veilig op onze eindbestemming geraakt. Arthur, het zoontje van bestuurslid Carmen, was jarig vandaag waardoor we mochten genieten van een lekkere taart. Maar ook het traktaat van Louise en Marit heeft ons gesmaakt.

De nieuwsgierigheid naar onze kamergenootjes was groot, maar gelukkig verloste Griet ons snel uit ons lijden. De zware valiezen naar boven krijgen, was een hele opgave. De kamers werden gezellig ingericht en er werden al geheime plekjes gezocht om de snoepjesvoorraad te verstoppen.

Ondertussen werd er in de keuken hard gewerkt om de spaghetti tijdig op tafel te serveren en die heeft onze hongerige buikjes alvast goed gevuld. Team 1 van de afwas mocht meteen hun kunnen bewijzen, terwijl de rest even op de kamer of buiten tot rust kon komen.

Aangezien er heel wat nieuwe leden voor het eerst mee zijn op kamp was speeddaten noodzakelijk. We leerden elkaar alvast wat beter kennen!

Davina en Veerle verrichtten uitstekend acteerwerk om ons de kampafspraken duidelijk te maken.

Vandaag werden niet veel foto's gemaakt, maar morgen sowieso meer :)

Morgen een druk programma, dus nu kruipen we onder de lakens. Slaapwel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten