zaterdag 18 augustus 2018

Dag 2: Zaterdag 18 augustus: Repetitie, rich bitches en ribbetjes

De bedden werden deze nacht goedgekeurd. Voorlopig werd het geduld van de nacht-verantwoordelijke nog niet tot het uiterste gedreven. Rond 8u werden we gewekt en mochten we aan de ontbijttafel aanschuiven. Eventjes rustig wakker worden om daarna enkele liedjes te repeteren.

Al vroeg op de dag werd onze stressbestendigheid getest en die zal voor sommigen tot het einde van het kamp op de proef gesteld worden. Veerle en Davina maakten een eigen versie van 'Homo Universalis' en aan de hand van kleine proefjes zullen uiteindelijk drie leden overblijven die op het einde van het kamp de grote finale zullen mogen spelen. Vandaag moesten snoepen zonder handen opgegeten worden, maar ook schoenen moesten in een grote schoenberg gevonden worden en er werden rijkelijk strijkparels op een ketting gestopt.
De teleurstelling was bij sommigen al groot toen ze beseften dat de strijd voor hen vandaag al stopte.

Onze namiddag werd gevuld met een spel van Anne, Saar, Marie en Birte. We werden opgeleid tot echte casino deskundigen en wie op het einde van het spel de meeste munten verzameld had won. Bij elk spelletje moest elke groep een bedrag inzetten en wie won kreeg uiteraard dubbel zoveel geld terug. Er werden zeer gevaarlijke piramides gebouwd, Musicallys (Tik Toks) gemaakt en rich bitches gevormd.

Na de druk gevulde middag genoten we van de heerlijke barbecue. Nadat we allemaal genoeg gegeten hadden, genoten we nog van een warme douche en gingen slapen.

Tot morgen!




























Geen opmerkingen:

Een reactie posten