woensdag 22 augustus 2018

Dag 6: Woensdag 22 augustus: death rides, denken en 🎉

De day after...

Deze ochtend zaten we met kleine oogjes aan de ontbijttafel want de dansvloer was druk bezet  geweest tijdens de 'Orange party' van gisterenavond. We hadden even de tijd om wakker te worden en maakten dan ons lunchpakket om opnieuw met de fiets te vertrekken richting Apeldoorn. Deze keer om te klimmen. Het heuvelachtige landschap zorgt voor liters zweet en maakt tussenstops met snoepjes noodzakelijk.

Tijdens het eten van ons lunchpakket kregen we alvast uitleg over hoe het klimmen precies zou verlopen. Het kriebelde bij de meesten onder ons om meteen de hoogte in te gaan. We oefenden eerst op een laag parcours onder het toeziend oog van leuke Hollandse jongens :). Daarna begon het echte werk! Iedereen koos een parcours naar wens en sommigen overwonnen hun hoogtevrees. De dappersten onder ons klommen zelfs op een hoogte van 18m! Het leukste parcours was toch datgene met enkel en alleen death rides, de tokkelroute zoals die leuke Hollanders dit noemen. Hoe meer snelheid, hoe beter.

Na al dat klimmen deed een verfrissende douche deugd. We genoten daarna van heerlijke kipfilet met ham en kaas. Toen was het tijd om onze hersenen te pijnigen. Emmely en Margot maakten een quiz met als titel 'reis rond de wereld'. Via tussenstops in verschillende landen of continenten beantwoordden we vragen uit verscheidene categorieën. Zo werden onder andere BV's, liedjes en Instagram-accounts geraden. Het winnende team was 'De Hollanders'.

Vandaag een jarige in ons midden: Ruth Vandemoortele! 19 al en ze ziet er nog steeds zo goed uit!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten