dinsdag 22 augustus 2017

Oh nee! De laatste dag!

We waren vandaag helaas al aan onze laatste dag toe... Heel spijtig, maar we hebben er nog een topdagje van gemaakt!

Deze morgen mochten we slapen tot 8u30 en daarna was het tijd voor een lekker ontbijtje voor we aan het spel van Leonie en Emma begonnen. We deden tal van opdrachten met onze verschillende groepjes. Daarbij mochten we ondermeer schilderen met onze neus, een melocake oppeuzelen zonder handen en een pingpongballetje overbrengen op een lepel. Niet simpel allemaal, maar het lukte ons wonderwel!

Vanmiddag was het tijd om onze koffers opnieuw te vullen. En geloof ons vrij, dat is een hele klus. Alles wat eens zo netjes opgeplooid in de kast kon worden gelegd, lag nu over de kast en kamer verspreid, wat het niet zo gemakkelijk maakte. We hopen dat we allemaal ons eigen gerief meehebben naar huis en niet dat van onze kamergenootjes... Nu, de mama's zullen dat kunnen ontdekken als we morgen opnieuw thuis zijn. Gelukkig was er na dat vele pakken ook nog tijd voor een spelletje en een aperitiefje.

Vanavond mochten we macaroni smullen en dat smaakte heel erg. Momenteel is de verjaardagsfuif voor Ruth in volle gang, maar het feestvarken zelf is nog maar pas terug in ons vakantiehuis. Samen met Luc maakten een aantal van onze dappere koorleden een wandeling naar het drielandenpunt. Ze waren ruim vijf uur onderweg, maar raakten net voor het donker veilig terug thuis!

Je merkt tussen de foto's ook eentje van winnaressen Manon en Johanna. Zij wonnen de twee edities van het Gotchaspel dat georganiseerd werd door Ruth en Silke. We speelden twee keer het moordspelletje en telkens won één van onze jongste leden. Ze mogen naar huis met heerlijke snoepjes en daar waren ze uiteraard blij mee!

We zijn dus bijna klaar om écht te fuiven. Het wordt een superfijne laatste avond! We zien jullie graag morgen terug aan de bus! Zonder pech onderweg denken we rond 23u30 aan onze Heilige Familiekerk aan te komen. Tot dan!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten