maandag 21 augustus 2017

Tsjechische maandag!

Deze morgen deed het even pijn om op te staan. Sommige stemmen zijn gisterenavond plots verdwenen en ook de oogjes waren relatief klein.

Toch mochten we meteen bij het ontbijt al in actie schieten. Ons lunchpakket moest opnieuw gemaakt worden want vandaag trokken we op daguitstap naar Cesky Krumlov in Tsjechië. Buschauffeur Jean-Marie bracht ons naadloos ter plaatse en daar besloten we bij aankomst te picknicken voor we de stad introkken.

We wandelen in grote groep tot in het centrum en daar werden we verdeeld in kleinere groepjes om zo de rest van de stad te ontdekken én - wat voor velen hét belangrijkste was - de souvenirwinkeltjes uit te pluizen. Een plezante middag volgde en heel wat van onze leden kochten souvenirs voor zichzelf of voor het thuisfront.

Naast het winkelen genoten we ook van het mooie stadje en de vele toeristen. Een straatmuzikant kreeg er prompt ons koor bij om zijn gitaarmuziek nog meer kracht bij te zetten. Dat zorgde meteen voor een stormloop aan Japanners met uiteraard de nodige Ipad, Iphone of fototoestel om alles meteen op de gevoelige plaat vast te leggen. We zouden zéér succesvol zijn in Japan, daar zijn we na deze middag wel zeker van!

Het avondeten was er vanavond pas laat omdat we pas na 19 uur in ons vakantiehuis aankwamen. Een activiteit was er dus niet meer, maar slapen doet voor iedereen deugd!

Morgen staat onze laatste dag op het programma en helaas, we moeten al weer inpakken om woensdag te kunnen vertrekken.

Tot dan!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten