donderdag 17 augustus 2017

Avontuur voor de durvers!

Dag iedereen!

We mochten vandaag onze stoutste schoenen aantrekken voor een op en top avontuurlijke dag! Deze morgen vertrokken we meteen na het ontbijt naar Baumwipfelpfad. Wat volgde was een gezellige wandeling op een prachtig aangelegd pad. Apotheose werd de beklimming van het 'ei', wat ons een schitterend uitzicht bezorgde! Genieten.

Na een kort busritje werd het Kletterwald onze volgende bestemming. We startten daar met ons lunchpakket en konden aansluitend meteen onze gordels en helmen aantrekken voor een touwparcours. We kregen de nodige uitleg en raakten na twee korte tourtjes op een parcours op de grond vertrouwd met ons materiaal. Daarna was het tijd voor het échte werk!

We mochten naar hartelust klimmen op één van de verschillende parcours. Die hadden allemaal een eigen kleur. Heel wat van onze lieve koorleden toonden dat ze meer kunnen dan gewoon een aardig mondje zingen en ontpopten zich tot ware acrobaten in de bomen.

Hét parcours bij uitstek was het zwarte, op 15 meter boven de grond. Matisse, Michelle, Silke en Johanna brachten dit huzarenstukje naadloos tot een goed einde. Een dikke pluim op hun hoed, maar ook op die van alle andere durvers en klimmers! Iedereen kon met een grote smile en de nodige zweetplekken op de t-shirt de bus op.

Een douche deed meer dan deugd en na het late avondmaal houden we het hier rustig. Gezellig wat drinken, een spelletje doen of nog wat knutselen zal genoeg zijn voor we dromenland opzoeken.

Tot morgen!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten