zaterdag 19 augustus 2017

Een knallende vrijdag!

Met een dagje vertraging zijn we hier met de blog van gisteren! We mochten deze nacht genieten van klank- en lichtspel uit de hemel. Orkaan Niklas zorgde voor een onweer van jewelste boven Frauenberg. Rond 23 uur gingen de hemelsluizen open en kletterde het erop los. De elektriciteit in het hele dorp hield het even voor bekeken.

Tien van onze kinderen bleven rustig slapen, de rest verzamelde beneden om samen het einde van de storm af te wachten. Een dik uurtje later konden we opnieuw ons bedje opzoeken voor een rustige nacht. We zijn weer een ervaring rijker!

Gisteren gingen we opnieuw op daguitstap. We vertrokken 's morgens voor een dagje vol actie onder een prachtige, stralende zon. In de voormiddag gingen we naar de Riedhütte Wald-Glas-Garten, een plek waar ze kunstwerken in glas maken. We kregen de uitleg in heel vloeiend Duits, maar gelukkig konden Manuël en Griet vlotjes alles tolken. Na afloop konden we onder meer de grootste boom in glas ter wereld bewonderen.

In de namiddag stond een wandeling in Spiegelau op het programma. Na ons lekker lunchpakket met pistolets en schellekes was het tijd om de tocht aan te vatten. We wandelden tussen de bomen en kwamen zo op mooie plekjes. We namen uitgebreid de tijd voor een fotosessie. Zo konden we de beugels, de insectenbeten, de brusjes, de stoere jongens, team Ardooie en nog meer leuke groepjes op de foto zetten. We tonen nog niet alles op de blog, maar de rest krijgen jullie zeker nog te zien!

Gisterenavond was het na de frietjes tijd om onze grijze hersencellen te trainen met De Slimste Mens ter Wereld. Het team met de naam Knolselderpuree ging met de overwinning lopen na een spannende strijd.

Vandaag repeteren we en gaan we ook zwemmen! De zon is niet meer van de partij. We hopen op verbetering!

Tot later!














1 opmerking:

  1. Dat ziet er allemaal dik in orde uit! Veel plezier verder! Lieve groetjes aan jullie allen, maar in het bijzonder aan Emma, vanwege nonkel (peter) Bart en tante Veerle xxx.
    P.s.: Ook vele groetjes aan de koorjuf Veerle, vanwege Veerle D. (werkgroep E.C. ;) )

    BeantwoordenVerwijderen