maandag 21 augustus 2017

Een muzikale zondag in stijl!

Een dagje in vertraging, maar hier komt ons verslagje van gisteren, zondag!

We mochten vandaag opstaan en meteen onze stemmen smeren voor een misviering. Een Duitse mis meemaken was een ervaring en alle aanwezigen waren onder de indruk van onze zangprestaties. We kregen hier en daar iets toegestopt en tal van positieve reacties. We prijken binnenkort trouwens met foto en al in de Duitse krant! Ze zullen ons dus niet snel vergeten hier!

Na het middagmaal was het opnieuw tijd voor zang en zelfs een danspasje. Met een eigen versie van de Notenclub zorgde Veerle samen met pianisten Davina, Marie en Lieze voor een aangename, muzikale middag. In vlekkeloos Duits loodste Veerle ons door verschillende opdrachtjes en die moesten we tot een goed einde brengen. Juryleden Jeroen en Koen hielden het erg spannend en strooiden kwistig met de punten. Opnieuw een plezante activiteit!

's Avonds aten we voor het eerst buiten van de heerlijke barbecue. We konden ons tegoed doen aan een heerlijk buffet met lekkere groentjes, pasta, rijst én patatjes en smaakvol vlees. Alles verliep in stijl want we hadden ons allemaal uitgedost voor het aansluitende gartenfest. De karootjes tierden welig en ook de bloemetjes en salopetten waren niet ver weg! Gezellig sfeertje.

De fuif die volgde zorgde voor een late avond vol ambiance en amusement! Laat in bedje dus, maar wel énorm genoten!
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten