zaterdag 19 augustus 2017

Zwemmen! Of toch niet?

Goeieavond!

Deze morgen konden we met z'n allen wat langer blijven liggen om te bekomen van het onweer van gisterenavond. We maten de schade op en ook de eigenaars van ons vakantiehuis kwamen dat doen. Ze hadden hun hond opnieuw meegenomen, wat voor de nodige schrikreacties zorgde... Ook zij waren blij dat het enkel om materiƫle schade ging.

Na ons ontbijt stond de tweede repetitie gepland. We zongen en amuseerden ons. Deze middag aten we kip met curry. Daarna maakten we onze zwemzakken en vertrokken we vol zin naar het zwembad. Groot was de verbazing toen bleek dat er geen water in de Schwimhalle te vinden was. We zagen in het passeren twee lege zwembaden, maar zwemmen zat er dus helaas niet in. Jammer!

Dan maar plan b. In kleine groepjes probeerden we de jacuzzi uit bij ons vakantiehuis. Genieten! We hadden veel plezier en genoten van het water van 34 graden. Zalig, zeker in dit kille weertje vandaag.

Vanavond stond het spel van de Donuts nog gepland. Met kleine opdrachten probeerden we zoveel mogelijk punten te verzamelen. Team Middenrif ging met de eer lopen en mocht de pinata kapot slaan. De snoepjes smaakten, ook net voor het slapengaan!

Tot morgen! Dan gaan we onze Duitse vrienden verblijden met heerlijke muziek tijdens de misviering!












Geen opmerkingen:

Een reactie posten