vrijdag 18 augustus 2023

DAG 8: Mooi weer vandaag

Hallo!

Vandaag stond een fijne uitstap op de planning: met de trein naar Mechelen. Zowel ons enthousiasme als de zon waren van de partij :). Joepie!  

Na een gezellige picknic in het park en een bijhorend concertje op het podium van Parkpop trokken we richting de Sint-Romboutskathedraal. 

De 538 trappen naar boven konden ons niet tegenhouden. Het uitzicht vroeg om een korte fotosessie. Eenmaal terug beneden leerden de trillende benen ons dat onze spieren niet in topvorm zijn. 

Gelukkig heb je voor het kopen van souvenirs en snoepjes weinig benen en iets meer geld nodig. Geen paniek, er was in onze buiken nog plaats voor de spaghetti en culinaire JKBM-yoghurt. 

Eindigen deden we in stijl met een kampvuur. Zo versterkten we de warmte en liefde binnen onze groep. Ook vandaag namen we terug afscheid, dit keer van Emma. Tijdens het kampvuur kwam een kikkertje langs. Stiekem denken we dat Emma toch nog eens kwam piepen. Nooit alleen 🫶🏻.
1 opmerking:

  1. Al die liefde zorgde ervoor dat ik een sprong tot in Vorselaar kon maken! Ik zag groen van jaloezie toen ik jullie hoorde zingen en ik enkel kon kwaken...
    Dikke smakkerd vrienden X

    BeantwoordenVerwijderen