zaterdag 12 augustus 2023

DAG 2: Geloof in jezelf

Hallo!

Met onze nu nog heldere stemmen hielden we deze voormiddag repetitie. We warmden op met enkele vertrouwde nummers, maar waagden ons ook aan een nieuw lied én een nieuwe taal. Naast Italiaans, Spaans, Latijn... kunnen we nu ook Lets aan ons lijstje toevoegen. We weten nog niet wat de tekst precies betekent, maar volgens dirigente Veerle is het een heel mooi dialect. We zullen haar maar geloven zeker.

Het werd een wonderlijke namiddag, want we gingen op zoek naar onze eigen Alice in Wonderland. Zo moesten we water uit een buisje via een parcours in een fles krijgen en  sprongen we met een basketbal richting het doel. De uiteindelijke winnaars waren Nina en Emmely. Gelukkig wilden zij hun prijs met ons delen! 

Onze liefste Hilde en Eveline deden aan showcooking en verwenden ons met pannenkoekjes. Over het eten valt alvast niet te klagen. Ondertussen zijn ook het kapsalon en het massagesalon opnieuw geopend. Genieten maar!

's Avonds kwamen nog meer wonderen toen we de opname van onze voorstelling bekeken. We zijn hier al op zoek naar een cultureel centrum om nog eens op te treden. Allé, we moeten het bestuur wel nog overtuigen, maar dat komt in de sjakosj. Zoals we weten: 'Als je gelooft in jezelf...'1 opmerking: