zondag 13 augustus 2023

DAG 3: A Thousand Miles

 Hoi!


 
Geen zondag zonder koffiekoeken en dus startten we deze dag met een heerlijke chocoladekoek.

De jongsten onder ons hebben er lang naar uitgekeken, maar deze voormiddag kregen ze eindelijk hun eigen koormappen. Alleen, er was nog wat werk aan de winkel om alle liedjes aan te vullen en in de juiste volgorde te steken. Al een geluk dat wij goed kunnen zingen en onszelf af en toe kunnen entertainen. 

Daarna was het tijd voor fishticks met puree en spinazie. Ideaal voor onze wandeling door het bos deze namiddag. Onder leiding van Luc ploeterden we wat over takken en door de modder, maar wandelden we vooral een mooie acht kilometer. Dat hoeft ook niet altijd écht 'a thousand miles' te zijn hé. 

Onderweg maakten we tijd voor het spelletje 'duifje duifje aan het venster' en waanden we ons echt in de wereld van de duiven. Heel fijn.

Deze avond hadden we twee kampen met beide een sfeer van tien op tien. De -16-jarigen kropen onder hun deken en genoten van de film Monster & co. De +16-jarigen maakten een 'fietstocht' en belandden toevallig op een festival in de buurt. Daar trad ene Joost op die dankzij ons de show van zijn leven heeft gehad. Achteraf zongen we met hem nog een liedje in de kerk, machtig!

1 opmerking: