donderdag 17 augustus 2023

DAG 7: Happy together

Hoipiepeloi! 

Of beter, hiep hiep hoera! June en Arthur vierden vandaag hun negende verjaardag. Ze trakteerden met lekkere snoepjes. Zo'n wel-verjaardagsfeest kan ons absoluut bekoren. 

Anne plezierde ons deze voormiddag met een zelfverzonnen spel. In verschillende teams verzamelden we letters. Zo losten we dilemma's over Veerle en Davina op, maakten een menselijke piramide en speelden stop de band. Het team met de meeste letters had een voetje voor in de finale. Zij maakten de mooiste zin dankzij hun Scrabble-skills. 

Deze namiddag trokken we richting het rusthuis in de buurt om daar de pannen van het dak te zingen. De bewoners overspoelden ons met 'het was prachtig' - lees met Antwerps accent. Ze zeiden dat we in de toekomst altijd welkom zijn. Onze nationale rusthuis-tour start binnenkort :).

Er is een tijd van komen en van gaan, ook hier op kamp. Emmely, Noor en Marit vertrokken vandaag vervroegd naar huis. Dat deed een beetje pijn aan ons hart, maar die werd verzacht door de komst van Emma T. 

Terug in het kamphuis was er nog even tijd voor platte rust. Zo konden we onze batterijen opladen om vol energie aan het vrij podium te beginnen. De voorbije dagen werd er druk gesleuteld aan verschillende acts. Tijdens een gekke goocheltruc werden benen afgezaagd en verscheen een konijn uit een cowboyhoed, wauw! Daarnaast kraakten onze hersenen bij een muziekquiz en swingden onze heupen op de deuntjes van Loreen en K3 en nog zoveel meer. 

Geen optreden zonder pauze. Tussen de hartverwarmende shows door, konden we ons verfrissen met ambachtelijke Dame Blanche. Smullen maar! 

PS: De leukste reactie onder deze blog krijgt een Meet & Griet met onze enige echte voorzitter. Leef jullie uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten