vrijdag 11 augustus 2023

DAG 1: OYE

Hoera! Aan de kerk van de Bosmolens zagen we elkaar vol enthousiasme terug. De komende week spenderen we samen en doen we alleen maar leuke dingen. Koorkamp is onze favoriete week van het jaar!

Het was rustig op de bus, maar druk op de weg waardoor we een uurtje in de file stonden. Maar geen paniek, een Chokotoff van Davina en onze vertrouwde kampplek toverden een grote glimlach op ons gezicht.

De kamers werden verdeeld, de kasten gevuld en de muren versierd. Daarna gingen we op verkenning in het bos en brachten Veerle en Davina ons op de hoogte van de JKBM-kampregels. Blijkbaar mogen we niet op de tafels dansen, zijn fietsen geen speelgoed en zijn drugs en alcohol niet toegestaan, spijtig! 

Van al dat reizen, luisteren en verkennen, kregen we honger. Gelukkig stond ons kookteam klaar met WAP (Weeral Agristo Patatten). Mopje, het waren uiteraard worst, appelmoes en overheerlijke Agristo patatjes. Mmhhh :)

Daarna stond een kennismakingsrondje op de planning, want er zijn vijf nieuwe koorleden met ons mee. We leerden dat sommigen geen korstjes van pizza's opeten, dat de saus naast de frietjes moet en dat een manuele tandenborstel minder populair is. Zo blijven we toch van elkaar bijleren hé.
3 opmerkingen:

  1. Amai dat ziet er tof uit, ik denk dat ik morgen ook afkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is Chayenneke ook goed aangekomen? Ik zie haar nergens op de foto. Groetjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga stuk met die mop! 😆😆😆

    BeantwoordenVerwijderen