zaterdag 17 augustus 2024

S30:E1 “The one where we’re going on a trip”

Hallo! 

Er zijn nog zekerheden in het leven, zoals dat wij de beste chauffeurs ooit hebben. Christof en Gregory zijn onze helden van de dag. Zij lieten ons genieten van de mooie berglandschappen en bezorgden ons een veilige twintig-uur-lange busrit! 

 

De #LikeMe-marathon sleepte ons mee in het dramatische liefdesverhaal van Caro en Vince en friste onze kleinkunst klassiekers op. Met de enige echte JKBM-bingo zochten we naar herkenbare koorsituaties, zoals het zingen van ‘merci chauffeur’ en naar de op hol geslagen emoties van Marie Leterme.  

 

Om middernacht was het trouwens meteen feest, want June en Arthur zijn vanaf nu echte tieners. Met een kroon om over naar huis te schrijven en een glimlach tot achter hun oren gingen de twintig uren dubbel zo snel voor de twee maal tien-jarigen (#snapje).

 

Met nog wat slapers in onze ogen, kregen we toch een verfrissende douche toen we door een stortbui van het toilet terug naar de bus moesten lopen. Wie nog niet helemaal wakker was, was dat nu wel. 

 

Het huis voelt een beetje als thuiskomen. Echt verkennen hoefde niet meer, dus konden we meteen overgaan naar het versieren van onze kamers. #lekkergezellig! 

 

Naar goede gewoonte verwenden onze kokjes ons met smakelijke spaghetti. De populaire influencers van DV Socials informeerden ons over de do’s en don’ts van deze reis. #abonnerenmaar! Om de dag af te sluiten, repeteerden we nog heel kort de liedjes voor de mis van morgen. Gelukkig, we zijn het zingen nog niet verleerd. 

 

QUOTE VAN DE DAG: ‘Ik ga voor een titel’ – Veerle 

 

Tot morgen! 



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten