dinsdag 20 augustus 2024

S30:E4 “The one where we split up”

Jodelahitiiieeeee! 

De bergen riepen ons vroeg wakker deze ochtend. Met een lunchpakket, fruit, koekjes en veel enthousiasme vertrokken we met de bus op daguitstap.  

De jongsten zetten de oudsten af om aan een heuse bergtocht te beginnen. De eerste vijf kilometer was een fluitje van een cent. De vier kilometer daarna waren een ander paar mouwen. De uitzichten waren amusant, charmant, maar vooral heel impressionant. Op de top namen we het adembenemende zicht op de Grosser Seefeldsee in ons op. De cijfers op een rijtje: 830 meter omhoog, 1290 meter omlaag en 16 kilometer in de benen #stepitup. 

 

Terwijl de oudsten zwoegden en zweetten, namen de jongsten de kabelbaan naar Jochtal Erlebnispark. Ook zij moesten hun kuiten smeren en wandelden vier kilometer. Onderweg leefden ze zich uit op een speelpleinparadijs. Het zwemgerief zat klaar in de rugzak, maar de frisse berglucht stak daar een stokje voor. Als kers op de taart smulden ze van een ijsje #iceicebaby xoxo.

 

Plonssssss! Ook ons privézwembad vroeg onze aanwezigheid. Eveline gaf ons aquagymtutorials op dansbare deuntjes. Zoë gaf zelfs een poolparty deze avond voor haar zeventiende verjaardag. Ze kreeg een appetijtelijk pateeke en een koninklijke kroon #queensofthewater. 

 

 

QUOTE VAN DE DAG: “Is da ton een brunne vlagge?” – anoniempje










































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten