woensdag 21 augustus 2024

S30:E5 "The one where we got elevated"

Guten Tag

Deze ochtend zat onze repetitie in een ander jasje. In drie groepen kwamen we op drie verschillende manieren uit onze comfortzone. Van Anne mochten we voor een keer de dramaqueen uithangen. Bij Marie klommen we de toonladder op en af. Andere Marie liet ons onze dansbenen losgooien #discoveryourtalent. 

Na inspanning komt ontspanning en dus namen we een dolle duik in ons zalig zwembad. Time is money, waardoor we na een kleine twintig minuten al terug aan de eettafel zaten #celebritylife! 

Celebs reizen in stijl en daarom namen we de lift naar Meransen. De tocht was zó uitputtend dat we er een ijsje aten en de lift terug naar beneden namen #easytravels!

Geen tiroler thema-avond zonder een feestelijk koud buffet. Hoera ook voor het jaarlijks JKBM-yoghurtdessertje, yodele yodele yodelo.

Helemaal opgedost poseerden we voor een fotoshoot op ons balkon. De bergen waren een paid actor. In het Swingpaleis testten we onze muziekkennis. De 'tirdrolletjes' gingen met de eer lopen en mochten Fräulein Margot knuffelen. 

Dicke Küsse! XXX


QUOTE VAN DE DAG: "Als je voor je kijkt, kijk je niet achter je" - Olivia



























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten