zondag 18 augustus 2024

S30:E2 “The one with the murder on the dancefloor”

 Hey daar! 

 

Fris en monter begonnen we de dag met een stevig ontbijt. Daarna konden we tafelen met Jezus in Meransen. De kerkgangers genoten van een topconcert, dankzij onze geniale planning. Een misviering aan het begin van de reis én die we al zittend mochten opluisteren, dat heeft zo zijn voordelen. 

 

De wolken en regen stelden die geniale planning op de proef. Flexibel als we zijn, verplaatsten we onze kabelbaanuitstap naar een nog onbepaald moment. In plaats daarvan haalden we onze creativiteit boven. Ieder van ons mocht een mok personaliseren. Er vloeiden veel hartjes, bloemetjes, kersen, JKBM-logo’s en fruitstukken uit de stiften. Dat leverde veel mooie exemplaren op #snellemokkes! 

 

Tussendoor analyseerden Veerle en Davina deskundig onze stemmen. Zo hoorden ze snel wie een toontje lager mag zingen. Enkelen onder ons bekeerden zich tot alt, sommigen kregen de sopraanstempel. Hoewel er vooraf wat zenuwen waren, zorgden Davina en Veerle ervoor dat we volledig onszelf konden zijn #queens xoxo. 

 

Vandaag vingen we ook geen twee, maar minstens tweehonderd vliegen in één klap. De lijken werden triomfantelijk geëtaleerd op onze eettafel (die daarna uiteraard ontsmet werd). Vanaf nu houden we elke dag een vliegenmepperskwartiertje #vliegensvlug, haha.  

 

Bij het vallen van de avond trok agent JayDee aan de alarmbel. Ons Gouden Merletje werd gevonden op een plaats delict. Aan ons om uit te zoeken wat er gebeurd was. Om het sporenonderzoek niet te verstoren, kregen we een gepaste outfit. We werden op de proef gesteld en bij elk succesvol spel kwamen we een stap dichter bij de waarheid. We overlaadden de verdachten met een vragenvuur. Wie zijn ze, wat drijft hen en waren ze hier tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag? 

 

 

QOUTE VAN DE DAG: 

 

“Ik ga mijn mokke versieren” – Cézanne 





























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten