donderdag 20 augustus 2015

Zon, bos en hoog bezoek!

Onze laatste volledige dag zit er op! Er was vandaag eindelijk eens véél zon en dat maakte ons allemaal vrolijk! 

Deze voormiddag gingen we verder met de doorloop voor Pinokkio. Het zal de moeite zijn! Al waren de stemmen vandaag niet meer je dat na een week kamp, we hebben er nog altijd alle vertrouwen in. Heel wat danspasjes zitten intussen goed in ons geheugen en de teksten beginnen langzaam maar zeker ook te lukken. 

Vanmiddag gingen we naar het bos voor een plezant spel van Johanna, Elien, Emma en Erie. We deden heel wat leuke spelletjes en vonden zo de schat! Na wat korte voorbereiding was het dan tijd voor de bonte namiddag! Opnieuw toonden een aantal leden dat er heel wat talent ons koor zit! 

Na de heerlijke macaroni met kaas en ham maakten we ons op voor hoog bezoek, en dat waren niet de minsten! Selah Sue, Kaatje van Ketnet, Slongs Dievanongs en Josje Huisman kwamen langs om met ons wat spelletjes te doen in Swing That Song. Het werd een heel plezante avond! 

Morgen leggen we de laatste hand aan het maken van onze valies - sommigen hebben nog héél véél werk! - en gaan we nog naar de Efteling. Daar kijken we heel erg naar uit! 

Veel groeten uit Herpen! Tot morgen, live! 





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten