maandag 17 augustus 2015

Nou breekt m'n klomp! ;-)

Vandaag stonden we op met... regen, jammergenoeg! We lieten het echter niet aan ons hart komen. Deze morgen repeteerden we de tekst en een dansje voor het liedje Rollen. De machine draaide op volle toeren en onze dirigenten zagen dat het goed zat! Alweer een dansje dat een beetje in onze benen zit!

Vanmiddag trotseerden we de regen en trokken we te voet naar Boer Ben. De oudsten gingen eerst boerengolfen terwijl de jongsten klompen schilderden. Na een tijdje kwamen ook de oudsten hun klomp versieren en kregen de jongsten een rondleiding van de boer. We zagen ezels, heel wat koeien en kalfjes en een schattig geitje! 

Na lekker spek met eieren was het vanavond tijd voor de verrassingavond. Tot ieders verbazing kwamen zowel Maya De Bij, Wickie De Viking als MegaMindy langs! Ze polsten naar onze musicaltalenten, maar we lieten ze zien dat we écht wel in staat zijn om een musical tot een goed einde te brengen! 

Morgen fietsen we naar Oss. Daar bezoeken we het zandsculptuur en mogen we op het gemak wat shoppen! Daar kijken we met zijn allen naar uit! Slaap lekker! 












Geen opmerkingen:

Een reactie posten