zaterdag 15 augustus 2015

Puzzelen met Pinokkio!

Onze eerste volledige dag in Herpen zit er op. We konden deze morgen nog even profiteren van het zonnetje, maar vanaf vanmiddag werd het helaas voornamelijk regen... Hopen maar dat het morgen toch wat beter wordt!

Na een stevig ontbijtje startten we deze morgen met een eerste repetitie. We repeteerden onder meer voor de mis van 's avonds, de trouwmis van eind augustus en - hoe kan het ook anders - Pinokkio! We zongen naar hartelust en waagden ons aan wat danspasjes. Toegegeven, er is nog veel werk aan de winkel, maar tegen februari staan we er zéker. Hélemaal! Daar zijn we allemaal van overtuigd!

Vanmiddag trakteerden de Donuts ons op de Koorpuzzel. Na heel wat fijne spelletjes en nuttige tips lukte het ons om de puzzel zonder fouten te leggen. Een leuk spel van zes leuke meiden!

Rond vijf uur vertrokken we naar de kerk. De Nederlandse priester zorgde met enkele kwinkslagen in zijn preek voor een amusante viering! Met schitterende gezangen en prachtig pianospel zorgen we dat Jeugdkoor Bosmolens hier altijd mag terugkeren. De staande ovatie op het einde van de viering sprak boekdelen!

Morgen gaan we samen repeteren, wandelen en in het bos spelen. We hopen en duimen voor volle zon, maar regen zou wel eens de bovenhand kunnen nemen... Dikke zoenen, een grote keppe, warme knuffels, oprechte piepers en zo veel meer voor jullie daar in Izegem! Tot morgen!













Geen opmerkingen:

Een reactie posten