dinsdag 18 augustus 2015

Fietsen, véél zand en frieten!

Vandaag gingen we met z'n allen op daguitstap met de fiets. We vertrokken deze morgen in twee groepjes, de jongsten en de oudsten. 's Middags zagen we elkaar in Oss voor een lekkere picknick. Het fietsen ging erg vlot, maar het weer maakte het opnieuw wat lastiger. Toch trotseerde iedereen de motregen en de kou en kwamen we vrolijk en amusant in Oss aan.

's Middags bezochten we samen het zandsculpturenfestival. Ons bezoek bracht ons in verschillende tijdsperiodes. Daarna mochten we even de winkels van Oss verkennen. In het centrum was er bovendien een grote kermis, wat voor nog meer plezier zorgde.

De fietstocht terug was korter en we maakten tijd om even te stoppen onderweg. Bij aankomst mochten we bijna meteen frieten smullen. De frietkar die langskwam zorgde voor de nodige lekkernijen.

Vanavond mocht iedereen zijn activiteit zelf kiezen. Er werd in het zand gespeeld, gezelschapspelletjes werden bovengehaald en hier en daar werd een brief of een kaartje geschreven. Sommigen onder jullie mogen dus binnenkort post verwachten.

Morgen gaan we zwemmen en checken we nog eens of we onze Pinokkiodansjes nog kunnen! Bovendien komt er morgen eindelijk zon aan... We hopen dat de Nederlandse Frank gelijk heeft! ;-) Slaap lekker daar in Izegem en omstreken!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten