zondag 16 augustus 2015

Oefening baart kunst!


Onze zondag startte met - hoe kan het ook anders - een pistoletje. Omdat de regen alom aanwezig was, planden we het bosspel pas later deze week in. Het programma wijzigde dus lichtjes en deze morgen repeteerden we in plaats van te spelen.

Veerle en Davina hebben ons in de afgelopen dagen heel wat dansjes geleerd en zo krijgt de musical stilaan meer en meer vorm. De repetities gaan heel vlot en onze dirigenten bewezen intussen al dat ze echte dancing queens zijn! Chapeau!

Filip en Luc trotseerden de regen om voor ons heerlijke barbecue te maken. We smulden van het lekkere vlees en de verse groentjes en pasta. De zon was zo toch eventjes aanwezig!

Vanmiddag repeteerden we nog een uurtje of twee voor we naar een boerderij met lekker ambachtelijk ijs trokken. Het ijs was overheerlijk, maar de vijf jonge katjes hadden zeker evenveel bijval! Ook de koeien waren blij met onze komst. Een hartstikke leuk uitstapje!

Na het avondeten mochten we onze Disney- en sprookjeskennis tentoon spreiden voor de quiz van Greet, Anke en Jarne. Het werd een leerrijke en plezante avond.

We hopen dat de zon ons morgen beter gezind is. Nu gaan we snel slapen! Geniet van de werkweek daar! ;-)








Geen opmerkingen:

Een reactie posten