donderdag 18 augustus 2022

DAG 6: Topi d’acqua

Buona notte 

 

De oogjes waren klein, maar de goesting groot om naar Brunico te vertrekken. Het ochtendhumeur werd op de proef gesteld toen bleek dat vroeg opstaan niet nodig was. Hevige regenbuien trokken over het maïsdoolhof, een bezoek was helaas niet mogelijk. Eenmaal aangekomen in Brunico konden we ons niet verstoppen voor de regenbuien, een droog stadsbezoek viel in het water. Hoezee voor de Quechua ‘kawee’! 

 

De pistolets smaakten toen we een schuilplek vonden op een overdekt podium. We hadden genoeg energie om enthousiast op souvenirjacht te gaan. Vandaag was het motto: ‘door de wind, door de regen, dwars door alles heen’. In kleine groepjes verkenden we de historische stadskern. Ons zakgeld moest rollen, al was het bijhouden van de financiën voor sommigen een ander paar mouwen. De buit bestond uit: armbandjes, magneten, chips, zeep, thee, lolly’s, macarons, kaartjes, postzegels en nog veel meer. 

 

In het kamphuis stond de WAP ons op te wachten. Smullen maar! Meteen daarna volgde een verkiezingsronde voor de filmavond. Ratatouille ging met de eer lopen. Van al die chefskunsten kregen we honger. Gelukkig was er tijdens de pauze yoghurt van de Lidl #notsponsored. En we leefden nog lang en gelukkig. 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten