woensdag 17 augustus 2022

DAG 5: compleanni, gelati e piccioncini

Buonaserra 

We begonnen de dag met een repetitie. In groepjes gingen we één voor één langs bij Veerle en Davina om ons talent te tonen. Ze zagen dat het goed was. Het wordt langzaamaan kinderspel om alleen te zingen. Binnen een paar maanden zullen we echte musicalsterren zijn! 

 

Hieperdepiep hoera! Vandaag vierden we de 8ste verjaardag van June en Arthur. De jarigen kregen taart, vuurwerk en een gouden kroon. Deze kroon paste in de setting van ons bezoek aan kasteel Rodengo. We gingen op verkenningstocht door het kasteel en ontdekten wapenkamers, balzalen, kerkers en kapellen. Onze gids genoot van een exclusief kapelconcert. Ze vond ons zelfs zo goed dat we op de officiële Instagrampagina van het kasteel mochten! Op de terugweg naar het kamphuis kregen we een ambachtelijk Italiaans ijsje, mmhhh.

 

Driedubbel feest vandaag, want Manuël en Hilde stapten in het huwelijksbootje. Onder leiding van zuster Vera gaven ze met uitzicht op de bergen elkaar het ja-woord. Danny stond erbij en keek ernaar. Hij zag dat het niet goed was. Er was een receptie met cava, fruitsap en hapjes. Er was koud buffet en er was dame blanche (twee keer ijs vandaag woehoe!). De tortelduifjes openden de dansvloer en het feest kon beginnen. Vol liefde en met blije gezichten sloten we de dag af. 































Geen opmerkingen:

Een reactie posten