dinsdag 16 augustus 2022

DAG 4: Piedi nell’acqua

Salve


Vandaag waren we terug vroeg uit de veren om met volle moed aan de dag te beginnen. De +12-jarigen trokken hun bergschoenen aan om van de Klausberg naar de Klaus see te wandelen. We speelden een beetje vals en gingen met de kabellift naar 1600m hoogte. Zelf maakten we nog een pittige klim van 500m. De voeten werden beloond met verfrissend Italiaans bergwater. Het uitzicht was fenomenaal. De stramme spieren zullen morgen iets minder fenomenaal zijn. 

 

De -12-jarigen hielden een gezellige relaxdag bij het kamphuis. Ze zonnebaadden, aperitiefden, zwommen en aten als kers op de taart een ijsje bij het kasteel in het dorp. De chips eten, ging sneller dan het klaarzetten ervan. Wat hebben ze geluk met een bestuur dat hen zo in de watten legt! 

 

Na het avondeten besloten we impulsief om een vrij podium te organiseren. De acts werden binnen het halfuur in elkaar geknutseld. K3, gekke gitaren, zangeressen met engelenstemmen, danseressen, Leemhouse en nog veel meer acts passeerden de revue. Elke act werd afgesloten met een staande ovatie en luid applaus. 

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten