vrijdag 16 augustus 2013

Vrijdag 16 augustus 2013

Vandaag mochten we profiteren en iets langer in bed blijven liggen, heerlijk! De dag begon meteen met ochtendgymnastiek door Anke en Hanne en zo waren we direct goed wakker! In de voormiddag werd er geknutseld, gedoucht, gedanst, gelachen en ook heel wat brieven werden geschreven. Een productieve bende!
Na de fantastische balletjes in de tomatensaus en de al even lekkere puree en champignons was het tijd om ons naar het strand te begeven. Anke en Hanne hadden zich helemaal uitgedost voor een Winnie The Pooh-spel. In verschillende groepjes deden we heel wat verschillende activiteiten om zo een code te kraken. De grote finale van het leuke spel is voor morgen, we kijken er al naar uit!

Vanavond smeerden we met z’n allen de stemmen met een karaoke-avond. We wisten het al, maar ’t is nog eens bevestigd: er zit serieus veel talent in de groep! Morgen mogen we dat nog eens bewijzen tijdens de repetitie. Nu maar hopen dat onze stemmen goed zitten en de dirigenten tevreden zijn! Tot morgen!!











2 opmerkingen:

  1. ziet er heel tof uit !!! Het amusement daar ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er niet alleen leuk uit, maar ook lekker: appelmoes, balletjes in tomatensaus, hot-dogs.... . Vanavond misschien cats in suikerstroop. groeten en nog veel plezier van opa creytens

    BeantwoordenVerwijderen