zondag 18 augustus 2013

Zaterdag 17 augustus

Gisteren was een héle drukke en goedgevulde dag en dus geen tijd gehad om de blog aan te vullen. Dat maken we vandaag dan maar goed!

Na een lekker ontbijtje werkten we met z'n allen het Winnie The Pooh-spel af. De winnaars mochten met Chupa Chups trakteren! In de repetitie die volgde, bewezen we dat zingen na een paar dagen kamp ook nog wel lukt, gelukkig maar!

Na de middag trokken we met de fiets naar het zwembad om ons daar volledig uit te leven! De glijbaan en de whirlpool werden gretig gebruikt en iedereen genoot zichtbaar. Na het zwemmen fietsten we naar de hoeve van de garnaalvisser om daar de huifkar te nemen. Met z'n allen reden we naar het strand om daar een échte garnaalvisser aan het werk te zien. De sappige West-Vlaamse klanken van onze held Dominique maakten het plaatje helemaal compleet! Nadien leerden we garnalen pellen en mochten we proeven, heerlijk!

Na een vermoeiende dag smaakten de hot dogs natuurlijk des te meer. De grootste leden mochten 's avonds nog even een drankje nuttigen op café terwijl de jongsten een filmavondje voor de boeg hadden. De nachtrust deed meer dan deugd! Hopelijk zijn de stemmen voldoende uitgerust om straks een glansoptreden te geven in de kerk! Tot morgen!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten