zondag 18 augustus 2013

Zondag 18 augustus

En alweer een dag voorbij hier. Het gaat wel heel vlot... Deze morgen was 't vroeg dag om op tijd naar de kerk te kunnen vertrekken. Na een vlotte repetitie gaven we het beste van onszelf tijdens de misviering. De aanwezigen én meneer pastoor waren erg tevreden!

Na een picknick in onze tuin vertrokken we met z'n allen naar de tramhalte. Daar namen we de eerste tram naar Oostende waar de katten op ons aan het wachten waren. In het Kursaal ging voor de laatste keer Cats door en daar mochten wij bij zijn. Het was genieten van het eerste moment tot het laatste. Tijdens de pauze schoven we aan voor een handtekening van de échte Oom Deuteromium. We zagen dat het goed was, maar we zagen ook dat onze versie van drie jaar terug niet moet onderdoen voor die van de professionals. Dat maakt ons best wel trots!

Voor vanavond maakte ons fantastisch keukenteam heerlijke spaghetti bolognaise en daar werd heel wat van gesmuld. Na de afwas was het tijd om ons creatief uit te leven. We gingen aan de slag met pixels en maakten sleutelhangers. De resultaten mogen er wezen!

En oh ja, één van de twee kippen uit onze tuin kon vandaag niet ontsnappen aan Sien. Tot groot jolijt van heel wat anderen! Tot morgen!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten