dinsdag 20 augustus 2013

Dinsdag 20 augustus

De laatste volle dag zit erop. Helaas! We maakten er nog een héle leutige boel van! Deze morgen repeteerden we verschillende nieuwe nummers. Sommigen vielen in de smaak, anderen wat minder... Na de repetitie was het tijd voor een paar onder ons om nog hun stemtest te doen. Nadien kwam er goed nieuws: iedereen mag blijven! Hoera! ;-)

Na de middag bleven we met z'n allen rustig in ons kamphuis. Er werd vanalles gedaan in 't zonnetje. Lezen, zonnen, kubb spelen, genieten, Joepie lezen, tattoos gezet ... Het warme weer zorgde ervoor dat er al snel water aan te pas kwam en van het één kwam het ander natuurlijk. Kort samengevat en om het met een spreekwoord te zeggen; heel wat van onze leden haalden een nat pak!

Vanavond begonnen we met vrij podium. Opnieuw was het overduidelijk dat er heel wat talent onder ons is. We zagen prachtige dansjes, creatieve optredens en acts en we lachten met droge moppen. Een plezante boel! Over de foute party die volgde, kunnen we net hetzelfde zeggen. Plezier alom! Iedereen had zich op zijn best uitgedost en mocht er zijn!

Morgen moeten we opkuisen, maar eerst mogen we langer slapen. Gelukkig! Trouwens, ons bezoek aan het bakkerijmuseum is niet onopgemerkt voorbij gegaan. We staan al te prijken op de Facebookpagina van het museum en misschien binnenkort wel te zien op tv Westhoek.

Kijken kan op www.facebook.com/photo.php?v=583307785044682

We worden beroemd en beginnen stilaan al te dromen... Tot morgen, in 't écht!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten