zondag 18 augustus 2019

Dag 2: Zondag 18 augustus: ♫ alle eendjes zwemmen in het water ♫

Hallo!

Na een deugddoende nachtrust trokken we deze ochtend naar de kerk om de mis op te luisteren. We konden de plaatselijke kerkgangers amuseren met ons gezang en op de markt zongen we enkele liedjes als straatmuzikanten. Jammergenoeg was dit voor Ruth en Sharon hun allerlaatste mis als koorlid, ze zullen hun mooie kleedje missen... (en de vrienden natuurlijk ook).

Door het mooie weer vandaag pasten we de planning wat aan en gingen we deze namiddag zwemmen in het Erlebnis bad. Het bubbelbad en de glijbanen werden met veel enthousiasme gebruikt.

Na een lange autorit kwamen deze avond ook Michelle, Arthur en Carmen op de kampplaats aan. We zijn blij dat we voltallig zijn.

Zoals elk jaar is radio Tagada ook weer van de partij. Jeroen houdt ons up-to-date met de laatste nieuwtjes en speelt al onze verzoekjes af. Sfeer en gezelligheid: een welverdiende 10/10!

We sloten de dag af met een creatieve knutselavond. We maakten een schrinkelsleutelhanger. Het resultaat zien jullie wanneer we terug thuis zijn.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten