maandag 19 augustus 2019

Dag 3: Maandag 19 augustus: ♫ walking on sunshine ♫

Yow!

We begonnen de dag met een repetitie. We hebben wel 25 keer hetzelfde liedje gezongen, Veerle en Davina kregen er maar niet genoeg van :). Gelukkig bracht de keukenploeg verlossing met WAP. De echte Oostenrijkse worsten vielen goed in de smaak. Tijdens de repetitie werden ook enveloppes opgehangen waardoor we briefjes met leuke en lieve boodschappen naar elkaar kunnen sturen.

Deze namiddag wandelden we de Griessbachklamm. In een lange rij bereikten we allemaal samen de top. Eenmaal terug aan de bus kregen we nog lekkere confituurtaart voor de verjaardag van Johanna en Arthur.

Nadat we gisteren onze kleedjes pasten onder het strenge en alziend oog van Griet en Hilde, kregen we vandaag de herstelde kleedjes (ja ja, alle okselgaatjes zijn weer dicht) terug. Houden zo!

Vanavond brachten Marie, Saar, Anne en Birte de sfeer erin met het leuke 'binnen de minuut'. Team 'waterkater' ging uiteindelijk met de overwinning lopen. Zij waren de uitblinkers in spelletjes als kaarsjes uitblazen met je neus, blikjes met spaghettistokjes overbrengen en bekers met een lasso omvergooien...

En trouwens, Mulder, bedankt voor de lekkere cornflakes :).













Geen opmerkingen:

Een reactie posten