maandag 22 augustus 2016

Zon en een stralende jarige!

En hier zijn we weer!

Gisterenmorgen was er hair and beauty-activiteit. Iedereen liet zich mooi opsmukken en uiteraard zagen ze er fantastisch uit! Ze stralen zowat van de foto's!

's Middags stond de Sneukeltocht op het programma. Met de fiets trok iedereen er op uit om 24 kilometer te fietsen. De innerlijke mens werd tijdens het tochtje meermaals versterkt en daar was iedereen natuurlijk erg blij om! Gisterenavond genoten ze dan nog van een heerlijke barbecue, Filip en Luc waren chefs van dienst!

Deze morgen mocht iedereen bij het ontbijt ook zijn lunchpakket maken. Daarna trokken ze met de fiets naar Hidrodoe, een interactief doe-centrum over water in het Netepark in Herentals. De uitstap was erg leuk en boeiend! In de namiddag trokken ze dan naar het zwembad om zich helemaal uit te leven. Je kan al raden dat de worst met appelmoes en patatjes vanavond geweldig smaakte!

Ruth mocht vandaag 17 kaarsjes uitblazen en dat werd uiteraard gevierd! Ze trakteerde iedereen op lekkers en straalde de hele dag door!

Momenteel wordt er geknutseld in Vorselaar. Morgen wordt het weer zowaar nog beter dan vandaag, dus dat belooft alweer een topdag te worden!

Tot snel! Geniet van de foto's!


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten