zondag 21 augustus 2016

Olympische helden en beauties!

Goedeavond!

Na de eerste post van gisteren, breien we er meteen een tweede aan. Ik belde deze morgen even met Davina en zij stuurde mij in de loop van vandaag wat foto's door.

De allereerste Olympic Party op vrijdagavond was meteen een schot in de roos! Iedereen was op zijn 'sportiefst' en zelfs DJ David Guetta tekende present!

Zaterdagmorgen werd er volop gerepeteerd met het oog op de misviering van 's avonds. Ook de kerstliederen passeerden nog even de revue. 's Middags waren het de Donuts die het voor het zeggen hadden. Iedereen waande zich even in het leger en werd volledig gedrild. Opnieuw ging het groepje van Davina met de winst lopen... Zou hier bedrog in het spel zijn? :-)

Na de misviering, die overigens van een leien muzikaal dakje liep, werd de groep even in twee gesplitst. Terwijl de -16-jarigen genoten van een film, De Ijzeren Reus, mochten de ouderen een stapje in de Vorselaarse wereld zetten. Daar werd uiteraard van genoten!

Deze morgen werd er wat uitgeslapen. Tot 9 uur in bed, daar zei niemand neen tegen. De voormiddag verliep rustig met een hair and beautysalon. Iedereen zag er na afloop geweldig uit!

Vanmiddag stond dan de sneukeltocht op het programma. Hoe die liep, dat hoor en zien jullie zeker later!

Slaap lekker en tot één dezer! Geniet van de foto's!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten