vrijdag 22 augustus 2014

Over bergkoeien en eten in een sterrenrestaurant...

Aangezien we gisteren konden genieten van een geweldige gala-avond naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan en de uitreiking van de Bella's, werd het wat laat. Het feestje achteraf was plezant en duurde aangenaam lang! Vandaar dat de blog pas vandaag zijn update krijgt! 

Gisteren werd een diverse dag. Terwijl de min twaalfjarigen het heerlijke maal van 's avonds klaarmaakten, gingen de ouderen stappen. Het werd een lastige wandeling met bovenaan de berg een bezoek aan de ijs- en druipsteengrot. Een leuke ervaring. Zes meter onder de grond, bij een temperatuur van 0 tot 1 graad luisteren naar een interessante uitleg. Uiteraard kon een helm en een lampje niet ontbreken! De wandeling bracht ons op prachtige plaatsen en we maakten zelfs kennis met een aantal leuke koeien!

's Avonds konden we dan genieten van een fantastisch maal. Lekkere hapjes zoals tomaat mozzarella, pizza en een croissantje met zalm en kruidenkaas bij een heerlijke aperitief. Als voorgerecht kregen we pasta met scampi en currysaus voorgeschoteld terwijl het hoofdgerecht dan weer vol-au-vent met puree werd. In één woord heerlijk! Ook het dessertbuffet kon op heel wat bijval rekenen. Er werd gesmuld! Met een échte maître in de zaal en zo'n geweldige bediening bij het fantastische diner kunnen we alleen maar hopen dat we elk jaar een verjaardag te vieren hebben!

De uitreiking van de Bella's werd een leuke mix van amusement, aangenaam bezoek en heel wat blije gezichten. We zijn tenslotte allemaal winnaars in het koor! 




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten