donderdag 22 augustus 2019

Dag 6: donderdag 22 augustus: ♫ zo gaat het goed, zo gaat het beter, alweer een kilometer ♫

Hier zijn we weer!

De oudsten onder ons waren deze ochtend vroeg uit de veren. Zij vertrokken om 8u richting Saalbach om een pittige wandeling te maken. 12km in de benen, 600 m gestegen en de top van 2119 m bereikt. Het uitzicht was fantastisch en daar hoorden uiteraard wat mini fotoshoots bij :). Omstaanders die de top ook bereikten konden meegenieten van ons gezang daarboven.

De jongsten mochten deze keer wat langer slapen. Na het ontbijt trokken ze naar het dorpje om te "euro-shoppen". Met elk één euro in de hand mochten ze zich uitleven in de winkel. De snoepvoorraden werden weer bijgevuld. Daarna hielpen ze nog in de keuken om de barbecue van deze avond voor te bereiden. Kort na de middag kwamen ook zij naar de plek waar de oudsten zich bevonden, want het leukste moest nog komen: allemaal samen op de rodelbaan! Iedereen heeft zich super geamuseerd.

Luc en Koen haalden deze avond hun barbecuetalent boven en maakten overheerlijk vlees voor ons klaar. Dat heeft gesmaakt na deze intense dag.
Er was ook een jarige in ons midden: Ruth werd 20 jaar, hoera! Voor het lekker traktaat was nog een plaatsje in onze buik.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten