woensdag 22 augustus 2012

Woensdag 22 augustus

De Lilse Bergen. De overdaad aan zon van gisteren bleef vandaag een beetje achterwege, maar het hield ons niet tegen om rond 10u te vertrekken richting recreatiedomein de Lilse Bergen.
Iedereen stapte gezwind de fiets op en kwam heelhuids en goedgemutst aan. Vlug een beetje afspreken, dan het badpak of zwembroek aan en hup, het water in. Het frisse windje hield ons niet tegen.

Na het middageten ging een groep waterfietsen of kanovaren op het meer. Uiteraard eindigde dit in een groot watergevecht. Luc, onze grote waterspetser, moest het afleggen tegen 20 jonge mensen met maar 1 doel: Luc uit de boot krijgen en in het water. En of het gelukt is. Het scheelde niet veel of Luc mocht achter z'n boot duiken toen die boot plots gevaarlijk veel water maakte. Gejuich alom :-)

Rond 16u kwamen we terug met de fiets om de dag te besluiten met een lekkere maaltijd en daarna nog een toffe knutselactiviteit.
Toen iedereen ging slapen duurde het dan ook niet lang voor iedereen in dromenland vertoefde. Op naar een nieuwe leuke dag !!

2 opmerkingen: