maandag 23 augustus 2021

Dag 9: Muzikale wonderen

 Hallokes! 

We rolden al vroeg uit ons bed om onze laatste kampdag goed te benutten. Hoewel onze stemmen niet meer op en top zijn, deden we een laatste inspanning om nog een voormiddag te repeteren. Als aperitief bakten onze koks frietwafeltjes, waarna we als middagmaal boterhammen met beleg aten. 

Na de middag stelde Emma onze muzikale kennis op de proef met een muziekquiz. Liedjes van Queen, Bazart en Mega Mindy kwamen aan bod. Vooral de stop-de-band ronde zorgde af en toe voor grappige momenten. 

Helaas moesten we vandaag onze valiezen inpakken om naar huis terug te keren. De ene kamergenoten hadden al wat meer werk dan de andere. Gelukkig zorgde de muziek in de gang voor genoeg sfeer en ambiance. Daarna vond er nog een heuse fotoshoot plaats. Er werden verschillende thema's bedacht: leden met blauwe ogen, leden met bruin haar, de tweelingen, de streepjes, de broers en zussen ... 

Ook de Homo Universalis wedstrijd liep op zijn einde. We deden nog twee opdrachten vandaag. Als eerste werd onze fijne motoriek getest met een opdracht waarbij we een moer en bout van elkaar moesten losdraaien. Blijkbaar stond niet iedereen in de rij toen de handigheid werd uitgedeeld. Bij de tweede opdracht probeerden we een kaars te doven met een spuitje en water. Moeilijker dan het klinkt! Het uiteindelijke lid dat alles kan, is Manon. Zij won een beker die ze een mooi plekje in haar kamer kan geven. 

Op de laatste dag kon een lekker maal niet ontbreken. We vulden onze buikjes met gehaktballetjes in tomatensaus en puree, mmmhh. 

We haalden opnieuw onze toeters en bellen boven, deze keer voor Noor. Zij werd 9 jaar, kreeg een taartje en trakteerde ons op lekkere chipjes. Daar worden we allemaal blij van. 

Om het kamp en de dag gepast af te sluiten, installeerden we ons om samen naar onze Pinokkio musical te kijken. Heel leuk om dat avontuur terug te zien, maar nog leuker om te verlangen naar het volgende. 






































1 opmerking:

  1. Amai dat zag er daar weer superleuk uit met al die vrolijke gezichten !! Bedankt om Noor in de watten te leggen daar op haar verjaardag !! Ze zag er happy uit hoor ☺️ Groetjes en veilige reis terug !! Brecht en Marie-Anne

    BeantwoordenVerwijderen