zondag 22 augustus 2021

Dag 8: Wonder mét donder

Hallo!

Bij een zondag hoort niets anders dan uitslapen en een luxueus ontbijt met chocoladekoeken en pistolets. Daar hield het lekkers niet op. Enthousiast vertrokken we op sneukeltocht door de landbouwweggetjes. We trotseerden enkele plassen en werden verwend met druiven, een drankje en mini-chocolaatjes. 

's Middags kregen we opnieuw een feestmaaltijd. Kalkoengebraad met kroketjes en erwten: precies écht zondag. 

In de namiddag kregen we een tapdansinitiatie van Davina. Op de final 'touch' van ons voetenwerk is het nog even wachten, maar we zijn al goed op weg. Daarna genoten we van een dame blanche met verse chocoladesaus. We zongen erop los, we krijgen de liedjes van Alice In Wonderland nu al bijna niet meer uit ons hoofd. 

Nog meer culinaire hoogstandjes met heerlijke hotdogs. Om de dag af te sluiten, toverden we de repetitiezaal over tot een filmzaal. De -16-jarigen keken naar "De Wensdraak" en de +16-jarigen maakten een "fietstocht". Gelukkig was er een lange tussenstop in Den Tip :). 











































1 opmerking:

  1. Nog maar kort terug thuis en ik mis jullie al :-) De fietsen zijn allemaal goed aangekomen ! Tot morgen allemaal ! en ...Margot, 't zijn leuke foto's, toffe tekstjes, kortom mooie herinneringen om later zéer nog eens te her-bekijken :-) Dank je wel om dat te doen voor JKBM

    BeantwoordenVerwijderen