zaterdag 21 augustus 2021

Dag 7: Danswonder kopje onder

Hallo! 

Deze ochtend stonden we enthousiast wat vroeger op voor onze daguitstap naar de Lilse Bergen. De jongsten onder ons gingen met de auto, de anderen fietsten een mooie 11km. Bij aankomst aten we eerst gezellig ons lunchpakket op, waarna we meteen afkoeling zochten in het water, de speeltuin in en naast het water viel zeker in de smaak. Er was een gigantische glijbaan, een klimparcours en waterfonteinen. Amusement ten top! 

We childen nog wat op het strand, aten een tussendoortje en keerden terug huiswaarts rond 16u. Daar wachtte een feestmaal op ons. In afwachting van de frietjes maakten we ons op voor de Bohemian Party. We trokken onze fleurige outfits aan en de bloemenkransen werden bovengehaald. Daarna genoten we van onze Agristo-frietjes, dank u Carmen! 

Dan was het eindelijk tijd om onze beste dansmoves boven te halen. Liedjes van Like Me, Niels Destadsbader en persoonlijke verzoekjes zongen we luidkeels mee. Sommigen weten zeker hoe ze de heupen moeten gebruiken. Het voelde goed om na al die tijd nog eens uit de bol te gaan. 































Geen opmerkingen:

Een reactie posten