donderdag 19 augustus 2021

Dag 5: Fotozoektochtwonderhandmasjaaaze

Hallo!

Het opstaan verliep deze ochtend wat stroever. Ons lichaam is nog niet helemaal bekomen van de sportuitdaging van gisteren. Onder leiding van Emma en Margot rekten en strekten we onze spieren met een goeie portie ochtendgymnastiek. Zo waren we helemaal klaar om opnieuw de danspasjes in te oefenen, al klonk er toch af en toe een 'oeh' en 'ah'. Daarna alleen maar blije gezichten toen we aan tafel mochten om kip curry te smullen! 

We profiteerden opnieuw van het droge weer en trokken naar Vorselaar city. De +12-jarigen wandelden in kleine groepjes en volgden alert de aanwijzingen van de fotozoektocht. De -12-jarigen gingen op schattenjacht met Vlieg. De teleurstelling was groot toen de schatkist leeg bleek te zijn. Gelukkig was er een uitgesteld traktaat voor de 60ste verjaardag van Luc. De ijsjes waren een perfecte beloning voor al dat speurwerk. 

Met een dag vertraging werden, net zoals bij de echte Olympische Spelen, de winnaars van het sportspel met een heuse ceremonie aangekondigd. De podiumplaatsen gingen naar Hannes (brons), Saar (zilver) en Anne (goud). Al zijn we eigenlijk allemaal een beetje winnaar.

Tussendoor verwenden de jongsten ons met een deugddoende 'handmasjaaze'. 

's Avonds speelden we een dubbele editie van onze Homo Universalis wedstrijd. Als eerste mikten we een Tresorkoekje vanop een afstand in een beker. Sommigen slaagden er zelfs in om bij de eerste worp te scoren. Bij de tweede proef probeerden we zo snel mogelijk een elastiek uit een ijsblokje te halen. 

We mochten vandaag ook nog twee koorleden verwelkomen. Johanna en Michelle arriveerden later door een drukke agenda, maar kijken uit naar de rest van de activiteiten.  





























1 opmerking:

  1. Super!! Ons Chayenneke gevonden tussen de afbeeldingen, een blij gezicht hier 🤩

    BeantwoordenVerwijderen